Днес и утре (30 и 31 март) са мачовете от

...
Днес и утре (30 и 31 март) са мачовете от
Коментари Харесай

Последен кръг от редовния сезон в А РХГ при мъжете

Днес и на следващия ден (30 и 31 март) са мачовете от последния 18-ти кръг на постоянния сезон в " А " Републиканската хандбална група при мъжете. Днес от 14,00 часа първенецът и сигурен победител в постоянния сезон Локомотив (Варна) посреща в зала " Черно море " съименика си от Горна Оряховица. По същото време вицешампионите от Добруджа (Добрич), които съвсем несъмнено ще завършат на второ място в крайното класиране, са домакини на последния в таблицата Фрегата (Бургас). Добричлии се завръщат в своята зала " Русалка ", защото поради проблеми с отоплението й, в студените месеци тимът на Добруджа бе заставен да семейства на три пъти във Варна. Последната среща в днешната стратегия е от 17,00 часа, когато варненския Спартак приема Пирин (Гоце Делчев) в пряк конфликт за заветното 4-о място, даващо право на присъединяване в плейофите на шампионата. Неврокопчани сега са 4-и с 22 точки след 10 победи, 2 равенства и 5 загуби, до момента в който Спартак е на 5-а позиция с 21 точки след 10 победи, 1 тъждество и 6 загуби.

Утре (31 март) са последните две срещи от кръга. От 12,00 часа тимът на Левски от град Левски ще играе против НСА, като мачът ще се играе в Павликени. От 14,00 часа пък съставът на Чардафон (Габрово), който към този момент си подсигурява 3-ото място в крайното класиране преди плейофите, ще гостува на Осъм в Ловеч.

Следващата седмица ще стартират и полуфиналните плейофи, в които спечелилият от постоянния сезон Локомотив (Варна) ще спори с 4-ия - Пирин или Спартак, а в другата двойка ще бъдат Добруджа и Чардафон. Ще се играе до 2 победи от 3 мача, като първите срещи са планувани за събота (6 април).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР