Днес и Съединените щати се присъединиха към санкциите наложени на

...
Днес и Съединените щати се присъединиха към санкциите наложени на
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: Путин цели нов световен ред, нова архитектура на сигурността

Днес и Съединените щати се причислиха към глобите наложени на Владимир Путин и външния министър на Русия Сергей Лавров. Амбициите на Путин се простират отвън Украйна, той желае нов международен ред, нова архитектура на сигурността, в която Русия да има определяща роля. Това сподели в " Офанзива “ председателят на комисията по външна политика в 46-ото Народно заседание и интернационален секретар на " ИТН " Димитър Гърдев.

" Сигурен съм, че Европа към този момент няма да е същата след тези дейности на Русия. Трябва да се седне на масата на договарянията и да се организира нова система за сигурност ", уверен е той.

Според него експанзията на Путин е била предизвикана от опцията Украйна да влезе в НАТО и да бъдат ситуирани оръжия напълно до границата на Русия. Освен това президентът на Руската федерация е трябвало да направи този ход, с цел да резервира мястото си в политиката.

" В такава застрашителна обтановка е изцяло разумно плановете на НАТО за отбрана на членките да се задействат ", означи Димитър Гърдев.

" От Има Такъв Народ не желаеме оставка на военния министър. В такава конюнктура това е несериозно ", отбеляза международният секретар на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР