Днес и през следващите три дни водните количества на реките

...
Днес и през следващите три дни водните количества на реките
Коментари Харесай

МОСВ определи количествата на реките под прага за внимание

Днес и през идващите три дни водните количества на реките ще бъдат под праговете за внимание, осведоми на уеб страницата си Министерството на околната среда и водите (МОСВ). Оттам показват, че равнищата ще останат без основни промени.

В следобедните и вечерните часове на 24 август, вследствие на превалявания, са вероятни незначителни покачвания на речните равнища във водосборите на реките западно от р. Янтра, в средногорските и старопланинските притоци на р. Марица.

От Министерство на околната среда и водите припомнят за предизвестието на Националния институт по метеорология и хидрология за жълт код за горещо време в по-голяма част от областите в страната. Според прогнозата за времето във вторник и сряда ще бъде горещо, над по-голямата част от страната - и най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в планинските региони, във вторник ще има краткотрайни превалявания. В Западна България ще е съвсем безшумно, в източните региони вятърът ще е слаб до сдържан, от североизток. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 33° и 38°.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР