Днес Huawei проведе 18-та Глобална аналитична среща на върха (Global

...
Днес Huawei проведе 18-та Глобална аналитична среща на върха (Global
Коментари Харесай

Huawei ще оптимизира портфолиото си за повишaване на бизнес устойчивостта

Днес Huawei организира 18-та Глобална аналитична среща на върха (Global Analyst Summit) в Шънджън. Повече от 400 посетители, измежду които индустриални и финансови анализатори, основни водачи на мнение и медийни представители участваха на събитието на място, дружно с анализатори и представители на медии от цялостен ​​свят, които го наблюдаваха онлайн.

Ерик Ху, ротационнен ръководител на Huawei, показа бизнес резултатите на компанията през 2020 година, както и пет бъдещи стратегически начинания. Според господин Ху, Huawei ще:

Оптимизира портфолиото си, с цел да увеличи устойчивостта на бизнеса. Като част от своите старания Huawei ще ускори софтуерните си благоприятни условия и ще влага повече в бизнеси, които разчитат по-малко на усъвършенствани техники на процеса, както и в съставни елементи за интелигентни транспортни средства;
Увеличи цената на 5G и дефинира 5.5G с индустриални сътрудници, с цел да подтиква развиването на мобилните комуникации;
Осигури безпроблемно, интелигентно и насочено към потребителя преживяване във всички потребителски сценарии;
Разработва нововъведения за понижаване на потреблението на сила за един нисковъглероден свят;
Отговори на провокациите за непрекъснатост на доставките.

„ Възстановяването на доверието и съдействието в световната верига за доставки на полупроводници е от решаващо значение за връщането на промишлеността в релси “, акцентира Ерик Ху.

" В бъдеще ще продължим да се намираме в комплицирана и нестабилна световна среда. Възстановяването от COVID-19 и геополитическата неустановеност ще основават непрекъснати провокации за всяка организация, бизнес и страна. Ние имаме вяра надълбоко в силата на цифровите технологии да дават нови решения на проблемите, с които всички се сблъскваме. Така че ние ще продължаваме да сътворяваме нововъведения и да усъвършенстваме цифрова промяна с нашите клиенти и сътрудници, с цел да предоставим цифровия свят до всеки човек, дом и организация за един изцяло обвързван, образован свят. “



Уилям Ху, Директор на борда на Huawei и президент на института за страгечиски проучвания, стартира своята тирада обсъждайки провокациите, които ще повлияят на общественото богатство през идващото десетилетие, в това число застаряващото население и все по-голямото ползване на сила. Той наблюдава възгледите на Huawei за образован свят през 2030 година, обхващащи девет софтуерни провокации и оферти за насоки за научни проучвания. Те включват:Дефиниране на 5.5G за поддържане на стотици милиарди разнообразни типове връзки;
Разработване на наномащабна оптика за експоненциално увеличение на потенциала на влакната; Оптимизиране на мрежовите протоколи за свързване на всички неща Предоставяне на напреднала изчислителна мощ, задоволително мощна, с цел да поддържа интелигентния свят; Извличане на познания от големи количества данни, с цел да се реализиран пробиви в индустриалния AI (изкуствен интелект); Излизане оттатък архитектурата на декор Нойман за 100 пъти по-плътни системи за съхранение; Комбиниране на калкулации и датчици за хипер-реалност, мултимодално изживяване; Предоставяне на опция на хората да ръководят по-активно здравето си посредством непрестанно самонаблюдение на персоналните витални показатели; Изграждане на образован Интернет на силата за генериране, предпазване и ползване на по-екологична електрическа енергия.
Уилям Хю съобщи: „ През идващото десетилетие можем да чакаме да забележим доста огромни усъвършенствания в обществото. За да насърчим тези старания, се надяваме да обединим сили с разнообразни промишлености, университетски среди, проучвателен институти и разработчици на приложения, с цел да се обърнем към универсалните провокации, пред които е изправено човечеството. Със споделена визия всички ние би трябвало да изиграем ролята си, до момента в който изследваме по какъв начин да създадем връзките по-силни, изчислителната техника по-бърза и силата по-екологична. Нека дружно тръгнем напред към интелигентния свят на 2030 година "

Първата Глобална аналитична среща на върха Huawei се организира през 2004 година и от този момент се провежда годишно. Тазгодишната среща на върха „ Изграждане на изцяло обвързван, образован свят “ се организира от 12 до 14 април с редица сполучливи сесии, на които специалисти от сектора от цялостен ​​свят могат да споделят своите неповторими хрумвания и да разискват бъдещите трендове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР