Днес гръцкият ще почете паметта на Тоско Бозаджийски. Това ще

...
Днес гръцкият ще почете паметта на Тоско Бозаджийски. Това ще
Коментари Харесай

Арис почита паметта на Тоско Бозаджийски в днешното дерби с ПАОК

Днес гръцкият ще уважи паметта на Тоско Бозаджийски. Това ще се случи в градското дерби с, което ще се състои довечера (неделя) на стадион " Клеантис Викелидис " от 19.30 часа.

" Когато оставиш диря в сърцата на хиляди хора освен в България, а и отвън рамките на страната ни..!Тоско ще е постоянно измежду нас! Днес Той ще бъде почетен от нашите другари от Арис в най-важния за тях мач-дербито на Солун против ПАОК! Голяма част от втория по величина гръцки град ще си спомни за нашия брат, ще почувства още веднъж поддръжката му, тъй като когато Тоско е до теб, ти побеждаваш. Знаем го ние, знаят го и те! Тоско Бозаджийски! ".

Пловдивчанин и деен почитател на локалния Ботев, 28-годишният Тоско откри гибелта си, откакто беше преследван от почитатели на другия солунски тим ПАОК и блъснат от преминаваща край него кола. 26-годишната жена, която е карала лекия автомобил, в началото беше упрекната в непредумишлено ликвидиране. В следствие се оказа, че тя е близка другарка на един от дейните и разпознаваеми последователи на ПАОК, прочут като Граматикопулос. Той е бил лидер на групата мъже с мотоциклети, нападнали българина и приятелите му в кафенето. efbet Лига 16 кръг, събота 12 декември  Берое 3:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР