Днес говорих с Мария Габриел, надявам се утре-вдругиден да влезем

...
Днес говорих с Мария Габриел, надявам се утре-вдругиден да влезем
Коментари Харесай

Денков: Говорих с Мария Габриел, надявам се до ден-два да влезем в работен диалог

" Днес приказвах с Мария Габриел, уповавам се утре-вдругиден да влезем в работен разговор ". Това разяснява Николай Денков от Политическа партия.

Размразяването на договарянията е допустимо, откакто да се чуят изискванията на ГЕРБ, като те оферират да се деполитизира кабинетът. Ще обсъдим и този вид, разяснява той.

Не е обсъждан вид Мария Габриел първа да заеме премиерския пост.

" Причината е, че идващите седмици следва да бъдат признати много значими и съществени закони. Видяхме какво стана с разновидността на Наказателно-процесуален кодекс, сакат в правна комисия. Намесихме се изрично, Казахме, че е недопустимо и по-късно в пленарна зала беше възобновена истинската версия ", изясни Денков.

По думите му занапред ще има опити да се попречат а приемането на законите, а държавното управление ще бъде както поръчител, по този начин и пленник на законодателната стратегия.

Коментира и репликите на Асен Василев от съвещанието на Политическа партия по отношение на уволненията в администрацията и службите:

" И господин Василев, и аз сме били министри. Никой от нас не си е разрешил да прави нещо отвън закона. Това беше едно прочувствено изявление в среднощ, след доста напрежение. Винаги сме спазвали законите, по този начин ще бъде и в този момент. Аз ще бъда поръчител, че няма да се случват противозаконни дейности ".

Никъде и по никакъв метод не са обсъждани уволнения на учители и шефове, посочи Денков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР