Днес голяма българска делегация начело с премиерът Борисов откри в

...
Днес голяма българска делегация начело с премиерът Борисов откри в
Коментари Харесай

Защо вицепремиерите Симеонов и Каракачанов липсваха при откриването на Желязната църква в Истанбул?

Днес огромна българска делегация отпред с министър председателят Борисов откри в Истанбул новоремонтираната Желязна църкава “Свети Стефан”. Направи усещане, че в делегацията не участваха двамата вицепрмиери Симеонов и Каракачанов. А и по какъв начин да участват, като единствено преди няколко месеца блокираха българо-турската граница и се изявяваха в издевателства над възрастни дами!

Нещо повече цялата сбъркана идеология на двамата пишман патриотара е основана върху концепцията за враждуване против Турция и втълпяване на ненавист! Вицепремиерът Симеонов даже бе наказан от Бургаския съд за езикът му на ненавист. Днес ясно се видя,че тези пишман патриотари тежат, като воденични камъни на врата на премиера когато би трябвало да се развиват двустранните ни връзки с Турция!

Как ли щеше да реагира турския президент Ердоган на наличието на тези двама "патриота " никой не знае? Едва ли турския президент е не запомнил осъществяванията на техния съдружен сътрудник Атака пред джамията в София?

Ясно е,че те прозорливо не бяха включени в делегацията, само че ще могат в бъдеще да оплюят святото дело и да развият нескопосаните си идеологии за това по какъв начин сме се продали и по какъв начин в този момент ще се строят хиляди джамии, като отговор и благодарност за ремонираната от Турската страна Желязна черква! Всичко това занапред предстоида забележим!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР