Днес гласувах, за да продължим започнатото.За да продължим да освобождаваме

...
Днес гласувах, за да продължим започнатото.За да продължим да освобождаваме
Коментари Харесай

Константин Бачийски гласува за една променена България

Днес гласувах, с цел да продължим започнатото.За да продължим да освобождаваме България от корупцията и от тези партии, които продават страната ни по сергиите в непознати посолства, сподели лидерът на листата на Продължаваме промяната 

Малко откакто гласоподава, Константин Бачийски, лидер на листата на „ Продължаваме Промяната “ с претенденти за народни представители от Бургаски изборен регион, съобщи:

" Гласувах за една изменена България От „ Продължаваме Промяната “ показахме по време на нашето държавно управление, че за пръв път има хора, които не отстъпват, не се предават и не се продават,  щом е в името на България и на българите.

Затова през днешния ден гласувах, с цел да продължим започнатото.За да продължим да освобождаваме България от корупцията и от тези партии, които продават страната ни по сергиите в непознати посолства.

Гласувах за смела и мощна България, който отстоява своите ползи и е подготвена да се изправи против всичко и всеки, който заплаши тези ползи. Дори това да са Великите сили.

За нас не е най-важно да ни галят царе, папи, патриарси по главите или международни водачи да ни споделят „ Конграчулейшънс “.

За нас е най-важно българите да намират смисъл да остават в България, да работят, да основават фамилии и да бъдат щастливи тук.

Всичко това е смяната, за която гласувах. "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР