Днес гласувах България да има стабилно редовно правителство. Гласувах за

...
Днес гласувах България да има стабилно редовно правителство. Гласувах за
Коментари Харесай

Десислава Танева: Гласувах България да има стабилно редовно правителство

„ Днес гласувах България да има устойчиво постоянно държавно управление. Гласувах за прогнозируемост на средата, в която живеем и работим. За това хората да имат спокоен живот, а бизнесът да възнамерява активността си без терзание, с цел да можем да преодолеем рецесиите, в които се намираме сега “, съобщи Десислава Танева, откакто упражни правото си на избор.

По думите й във времето, в което живеем има струпване на няколко рецесии, както и геополитически спор, по тази причина би трябвало да се гласоподава за експертиза и усмиряване на обществото.

„ Вече две години се водят безсмислени диспути, без действителен резултат. Две години обществото ни е в очакване за дълготрайна вероятност, само че такава няма. Изминаха две години с насложени доста рецесии, в това число интернационалните, като войната е най-големия проблем, несъмнено. Всички желаеме добра, прогнозируема и спокойна среда. Това наподобява малко като фантазия, на фона на това, което слушахме до през вчерашния ден. Изборният развой е най – положителната демократична форма на ръководство. За да изберем своите представители, би трябвало да гласуваме. Този път държавно управление може да има, само че то може да бъде единствено с една партия “, съобщи Десислава Танева.

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, тъй като по този метод ще изразим своята гражданска позиция и грижата за ориста на страната ни. Трябва да има устойчиво постоянно държавно управление, което да изведе страната от рецесиите.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Сливен Десислава Танева упражни правото си на избор в учебно заведение „ Хаджи Мина Пашов “ с хартиена бюлетина.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР