Днес ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане открито показаха, че действат

...
Днес ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане открито показаха, че действат
Коментари Харесай

Депутатка от ПП: Историята се повтаря като през 1992 г.! Следват годините на Мултигруп, грабежите и безвремието

Днес ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане намерено демонстрираха, че работят взаимно дружно и реализираха първи огромен триумф за връщането към предходното статукво.

Те махнаха ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. 

Бременната депутатка от " Продължаваме промяната " Александра Милчева също изрази своята позиция по време на дебатите по отношение на поисканата от Има Такъв Народ оставка на Никола Минчев. Нейното изявление вероятно остана в сянката на добре познатите ни политици, само че си коства то да бъде отразено.

" Много мисля по една тематика... И това е тематиката къде желая да порастват децата ми. В каква страна. В какъв свят ", съобщи тя, цитира Дарик. 

Тя съобщи, че има  " един доста вулгарен " опит историята да се повтори. Депутатката от " Продължаваме промяната " реши да напомни разнообразни епизоди от близкото минало и детството си.

" Годината, сътрудници, е 1992. Аз съм на 4 по това време. Правителството на Филип Димитров тогава стартира една фронтална офанзива за едни откраднати милиарди... Зараждащата се мафия по това време...се опълчва на това нещо. И в същия миг службите стартират офанзива. Знаете ли на каква тематика, сътрудници? Македония. Изненада! ", съобщи тя в пленарната зала. 

" Тази фронтална офанзива бива подета и от президента, който между другото е и от същата партия на премиера по това време. Правителството отхвърля да се поддаде на напън и знаете ли какво следва, сътрудници? Светкавично събаряне на ръководителя на Народното събрание, господин Стефан Савов ", добавя тя.

" Операцията се води от съдружен сътрудник на държавното управление. ДПС е този сътрудник ", сподели още тя. 

Тя изрази вяра, че историята оттова нататък всички я знаят. 

" Следват годините на Мултигруп, годините на грабежите. Следват годините на безвремието ", добави Милчева. 

" И в тези години, сътрудници, аз пораснах... В тези години на мен ми се споделяше, че с тези деца не би трябвало да се закачаш, тъй като родителите им са рискови хора... И в тези години в общи линии на нас ни се споделяше, че всички са равни обаче някои са по-равни от другите ", изясни тя. 

" Само ние и нашите фамилии знаем каква е да сме тук... И, популярност богу, да нямаме този прославен опит, който го търсите от нас ", добави депутатката.

Тя изясни, че изрично застава зад Никола Минчев.

" Няма да позволим да се повтори ", заяви тя във връзка с историята, която е разкарала.

" Няма да позволим децата ни да живеят в такава страна и в подобен свят ", завърши тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР