Днес Франция избира президент. Настоящият президент на Франция Еманюел Макрон

...
Днес Франция избира президент. Настоящият президент на Франция Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Дежа вю на изборите във Франция - Макрон или Льо Пен

Днес Франция избира президент.

Настоящият президент на Франция Еманюел Макрон се изправя на втори тур против Марин Льо Пен. Ситуацията от 2017 се повтаря. Тогава Макрон победи претендентът на крайната десница. Проучванията демонстрират, че и в този момент тази обстановка ще се повтори. Президентът е мощно подложен на критика, че късно разгласи кандидатурата си за втори мандат, както и че на практика не организира акция.
 Започнаха президентските избори във Франция
Започнаха президентските избори във Франция

Вторият тур взема решение Макрон или Льо Пен ще ръководят страната

Макрон отхвърли спор с останалите кандидати преди първия тур.

Марин Льо Пен организира дейна акция, изпълнена със стотици събития. Повечето от тях бяха в провинцията, където гласоподавателите не са изключително положителни към " президента на елита ". Тя се разгласи против повишение на пенсионната възраст , както и намаляването на разноските за живот.

В началото на акцията ролята на миротворец, в която влезе Макрон му донесе преднина. Но гласоподавателите във Франция като че ли се успокоиха и още веднъж обърнаха взор към социално-икономическите проблеми, които съгласно изследванията са главното им терзание и ще са решителен фактор във вота. Темата за войната в Украйна е след въпросите за покупателната дарба, претовареност, сигурност и други.
 Изборите във Франция и бъдещето на цивилизацията
Изборите във Франция и бъдещето на цивилизацията

Като цяло изборите във Франция не демонстрират нищо ново. Не демонстрират нищо повече от битовия блян на " белия човек " (който от много време не е напълно бял, само че да се надяваме, че най-малко е останал човек)

Изборите към този момент започнаха, като в събота гласоподаваха гласоподавателите отвън страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР