Днес FORD разкри подробности за първия в света специално подготвен

...
Днес FORD разкри подробности за първия в света специално подготвен
Коментари Харесай

Ford F-150 Lightning Pro SSV : Първият електрически полицейски пикап

Днес FORD разкри детайлности за първия в света особено квалифициран за приложимост от полицейските управляващи 100% електрически пикап- F-150 Lightning Pro SSV (Special Service Vehicle).

По отношение на Pro SSV от Ford споделят, че комбинира преимуществата на електрическото задвижване със особено доработен и приспособен за потребностите на полицейските управляващи интериор, включително специфична тапицерия на седалките, както и спомагателна осветителна и сигнална система, облегалки на предните седалки със стоманени вложки и други.

"Горди сме да предоставим първия в Америка електрически полицейски пикап на клиенти от локалната администрация, които могат да употребяват изменящата играта технология на камиона, с цел да оказват помощ за възстановяване на тяхната продуктивност ", споделя Нейт Оскарсон, управител продажби на национално равнище на Ford Pro.



Ford е снабдител на полицейски коли в Съединени американски щати в продължение на повече от 70 години и все още клиенти на Ford Pro са повече от 12 000 полицейски ръководства в цялата страна. Реализацията на автомобилната компания в този бизнес бранш се равнява на общата на всички останали, които оферират сходно профилирано съоръжение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР