Днес фондация Димитър Бербатов става на 16. Датата я избра

...
Днес фондация Димитър Бербатов става на 16. Датата я избра
Коментари Харесай

Бербатов има повод да празнува днес

Днес фондация " Димитър Бербатов " става на 16. Датата я избра календарът на Premiere League. По това време Димитър късаше мрежите с " Тотнъм ", аз бях надълбоко незнайна, много руса и още повече безумна. Това написа Димитрина Ходжева,  ръководещ шеф на Фондация " Димитър Бербатов “ и ръководител на Съвета на фондацията, в персоналния си профил във Фейсбук, видя Sofia24.bg .

" 16 години по-късно той има зад тила си международна кариера и милиони почитатели по целия свят. Аз още веднъж съм руса, все по този начин международно незнайна и за жал не съм помъдряла изключително.

Тортите са поскъпнали десетина пъти, стипендиите се подвигат по-бавно. И както и да наподобява на фотосите, по-често е мъчно, в сравнение с усмихнато.

Изявявам се с този пост, единствено с цел да благодаря на много хора, с които сме свършили не малко положителни каузи за това време.

Има още 3 по-големи нещица за правене, до момента в който станем на...20 да речем. Едното клони към невъзможното. Добре де, двете. Но на 16-годишните им приляга да имат вяра, че impossible is nothing ", добави още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР