Днес Европейският парламент гласува в подкрепа на удължаването на временното

...
Днес Европейският парламент гласува в подкрепа на удължаването на временното
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Законодателите подкрепят поправката на липсващо споразумение за блокиране на материали за сексуално насилие над деца онлайн

Днес Европейският парламент гласоподава в поддръжка на удължаването на краткотрайното решение за битка с материалите за полово малтретиране на деца онлайн, защото е малко евентуално да бъде реализирано съглашение по препоръчаното законодателство преди края на мандата на актуалната Европейска комисия.

Депутатите от парламентарната комисия по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи, с болшинство от 49 от 66 членове, се съгласиха да дадат зелена светлина за започване на полемики с 27-те държави-членки на Европейски Съюз, с цел да запазят краткотрайните правила в място.

Позицията на комисията би трябвало да бъде утвърдена от Народното събрание като цяло, преди да стартират договарянията със страните от Европейски Съюз, това може да стане още на 12 февруари.

Гласуването идва като договаряния с Европейски Съюз по отношение на разпоредбите за битка със половото принуждение над деца онлайн (CSAM), показани през май 2022 година от Европейската комисия, са в задънена улица. Съгласно предлагането онлайн платформите и до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР