Днес европейският комисар по здравеопазване и безопасност на храните Витянис

...
Днес европейският комисар по здравеопазване и безопасност на храните Витянис
Коментари Харесай

Еврокомисар Витянис Андрюкайтис ще направи визита в София

Днес европейският комисар по опазване на здравето и сигурност на храните Витянис Андрюкайтис ще бъде на посещаване в София.

Той ще се срещне с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев и с министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.

Комисар Андрюкайтис ще взе участие в интернационална среща за ролята на дивеча в подтекста на ръководството на здравето на животните проведена от Програмата за техническа помощ и продан на информация техническа помощ (TAIEX) на Европейската комисия и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Комисарят ще организира среща и с координаторите на Европейските референтни мрежи. Предвидено е посещаване в Клиниката по нервни заболявания на УМБАЛ " Александровска ", където действа Експертен център по генетични неврологични и метаболитни болести - член на Европейската референтна мрежа по метаболитни болести (MetabERN), финансирани от Европейската комисия.

Витянис Андрюкайтис ще организира също цивилен разговор на тематика " Вкусно или здравословно? Качеството на храните в Европейския съюз ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР