Днес европейския шампион по борба за юноши в кат. 63

...
Днес европейския шампион по борба за юноши в кат. 63
Коментари Харесай

Едмонд Назарян получи наградата си за спортист на месец юни

Днес европейския първенец по битка за юноши в кат. 63 кг Едмонд Назарян получи премията си за състезател на месец юни.

Заедно с него присъединяване в конференцията взеха персоналният му треньор Емил Иванов и генералният секретар на федерацията Валентин Райчев.

" Доволен съм от извоюваната купа. Имах една седмица отмора и от през днешния ден стартирам да се сготвям за международното за състезание за мъже. Предстоят тежки дни, само че пътят към купата е сложен ", съобщи Едмонд Назарян.

Треньорът му Емил Иванов разкри, че идното международно състезание през септември в Белград е огромната цел пред Назарян.

" Първото място на това европейско за юноши не беше наша съществена цел. Всичките ни старания са ориентирани към международното през есента, където конкуренцията е доста огромна поради азиатците. Искаме Еди да се утвърди в мъжкия хайлайф.

На европейското за юноши Назарян се състезава в по-горната категория, с цел да не смъква килограми. Той би трябвало да натрупа мощ, тъй като точно тя не му доближи в Рим на финала. Той въпреки всичко е на 20 години и има още да усъвършенства физическата си подготовка. В последните две години след евротитлата Еди имаше поредност от неудачи в здравословно отношение. Контузиите доведоха до спад и в психическото положение и върху това работихме. Смятам, че успяхме и ще го покажем на международното ", изясни Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР