Днес емоциите ни стават контролирани и ще внимаваме с думите

...
Днес емоциите ни стават контролирани и ще внимаваме с думите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12.05: Днес най-голямото ни оръжие е чарът ни

Днес страстите ни стават следени и ще внимаваме с думите и държанието си, с цел да не кажем или създадем нещо, което ще ни изложи. Чарът ни се трансформира в оръжие за реализиране на задачата, само че подозрителността ни ще пораства, както и неналичието на доверие към хора, които не познаваме добре, само че в случай че инстинктът ни подсказва, би било добре да го послушаме. От друга страна, ще се посветим на това, което имаме в главата си, съвсем завладяващо, и ще бъдем твърдо решени да го реализираме, макар всички спънки и опълчване.

Везни и Водолеи, мозъкът ви е изострен, инстинктите ви работят вярно, а през днешния ден привличането, което упражнявате, е мощно, тъй че можете да постигнете задачата, която сте си сложили, в случай че се възползвате от него.

Раци, Овни, Козирози, Лъвове, Телец и Скорпиони, да оставите мозъка си да основава отрицателни сюжети и по-късно да се разстройвате не е най-хубавото нещо, което можете да извършите. Освен това развивате и предубеждения, които не са обективни към хората към вас. Ако ще ги обвинявате в нещо, имайте доказателства, а не съмнения.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, през днешния ден има доста изкушения, на които не е добре да се поддавате.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР