Днес един от най-талантливите ни и харесвани актьори празнува юбилей.

...
Днес един от най-талантливите ни и харесвани актьори празнува юбилей.
Коментари Харесай

Един секссимвол на 50: Асен Блатечки празнува юбилей

Днес един от най-талантливите ни и харесвани артисти чества празник. Асен Блатечки, любимецът на хиляди дами, през днешния ден навършва 50 години и несъмнено има мотив да почерпи. Е, най-вероятно шумно тържество няма да има, тъй като от през днешния ден (22 март) влизат в действие новите ограничавания срещу разпространяване на Covid-19 в страната.

" Никак няма да отбележа юбилея си. От 30-годишен по този начин или другояче не си чествам рождените дни ", споделя артистът. Той е възнамерявал да бъде на сцената през днешния ден, само че поради оповестения локдаун всичко се анулира, пишат от " 24 часа ". Все отново си пожелава напълно скоро " тази нервност ", както самичък показва, да завърши и да продължим да живеем обикновено.

Виж още:

Ние сме сигурни, че Асен ще има превъзходен празник, тъй като ще е заобиколен от най-близките си и обичани хора. Съвсем скоро той показа в Инстаграм и прелестна фотография на своя 6-годишен наследник Борил, който е от връзката му с Диляна Попова. Оказва се, че Борил към този момент тренира, а с новината се похвали бащата на момчето, публикувайки фрагменти в обществената мрежа.

Виж още:

За дребния Борил родителите са избрали бразилското джиу-джицу, а от фрагментите се вижда, че той се усеща добре в залата. Изборът на спорт също не е изненада, защото самият Асен Блатечки се е занимавал с бойни изкуства и по-точно карате. Любопитен факт е, че той е четирикратен първенец на България. 

Виж още:

 Изображение: https://www.instagram.com/asenblatechky/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР