Днес един човек сгази нарочно едно кученце. В Кресна. Караше

...
Днес един човек сгази нарочно едно кученце. В Кресна. Караше
Коментари Харесай

Българка стана свидетел на невиждано зверство: Купи си баничка, запали Мерцедеса, даде газ и после... локва кръв!

Днес един човек сгази преднамерено едно кученце. В Кресна. Караше черен Мерцедес. Нов, евентуално безценен. Това написа в огромна Facebook група нашенка, гневна от цялата обстановка, видя Varna24.bg . Ето какво още описа дамата, публикуваме го без редакторска интервенция:

Купи си баничка в “Хубавата баница " на завоя, възпламени колата, след това даде газ и … прегази кучето, лежащо умерено пред вратата на баничарницата.

Кученцето изквича един път … и след това - локва кръв. И болежка. Защо?

Какъв човек би трябвало да си с цел да убиеш почтено създание?

Човек ли си изобщо?

Номерът на колата започваше с “Е 6066 ", а мъжът е висок и наедрял - изглеждаше на мутра.

P.S Това го пиша в този момент (на идващия ден) по отношение на въпросите на мнозина под поста за какво не съм подала сигнал в полицията:

Защото ме е боязън.

Това беше някаква локална мутра. За да убие по този начин куче, без да му е направило напълно нищо, то смятайте какъв човек е този.

Всъщност, малко софиянци подозират истината за провинцията. А, тя е, че е ценкочоковщина на всички места отвън няколкото огромни града в България - същото, което правеха мутрите и в София през 90-те (убийства, вадене на нокти, чупене на пръсти с чук и пр.) си продължава и тук. И всички знаят. И някои от служителите на реда ги е боязън от някои от тези хора. Според някои “селски митове " тук такива ги пазят. Такива неща видях и разбрах откогато се реалокирах да пребивавам в провинцията преди няколко години, че безусловно, не е за описване.

Няколко индивида от локалните ме предизвестиха да не пиша нищо за случая “защото единствено си въвеждам пакост ", и: “какъв е смисълът да си застрашаваш децата поради едно сгазено куче?! " споделят те.

И, на всички места в естествените страни те няма да са прави, тъй като и моралът, и законите ни споделят да оповестяваме на 112 за осъществено закононарушение. Но, тук в България не сме естествена страна. Затова ме е боязън. А, тези дето не ги е боязън са простаци. Дори не трябвало да пиша този пост, казват; само че съвестта не ми разреши (въпреки, че го решавах до вечерта). А, и в този момент ще забележим дали и обществото, хората, ще защитят кученцето, а освен да си пишем във Фейса. Впрочем, имаше и няколко други индивида очевидци - продавачката в баничарницата, която видя всичко и си говореше преди този момент с въпросния водач, ми сподели “Нищо не може да се направи " и няколкото индивида, които ядяха на маса в прилежащото заведение по време на газенето, не се и помръднаха - продължиха да си ядат все едно няма умиращо куче в локва кръв на седем метра от тях.

Ако по такива тематики има дейна гражданска позиция, хора като мен - очевидците, няма да се опасяват да звъннат на 112!

P.S.2: Кучето е мъртво - то не беше бутнато, то беше прегазено от Мерцедеса. Нищо не можеше да се направи - лежеше в кръв и не мърдаше.

P.S.3: Сега ревизирах: знаете ли какво се е случило с Ценко Чоков- индивидът, който със фамилията си пребиваше хората в това село и селяните даже се бяха вдигнали на протест против тях?! Осъден е на пет години - толкоз, колкото е бил под домакински арест и в ареста от 2017-та!!!!!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР