Днес един българин - Милан Димитров, ще бъде съден в

...
Днес един българин - Милан Димитров, ще бъде съден в
Коментари Харесай

Костадинов: Всичко, което чухме в записа от срещата на ПП, се случва

Днес един българин - Милан Димитров, ще бъде съден в Гърция за екстрадиция в Съединени американски щати. Това сподели ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в декларация от името на партията при откриването на новата пленарна сесия на 49-ото Народното събрание.

Според Костадинов този частен случай е останал прикрит от обществеността и представителите на ръководещите партии, само че е знаменателен за метода, по който България се развива през последните 34 години.

„ Всичко, което чухме в записа на Кирил Петков и Асен Василев се случва – чистка в Министерство на вътрешните работи, приготвят се нови хора за членове на службите, съгласувани от посолството и утвърдени от посолствата ”, сподели Костадинов, представен от 

" Свидетели сме на това по какъв начин няколко незаконни групировки овладяват държавната машина. На първо място за тях е да овладеят органите на Министерството на вътрешните работи ", добави той.  

Костадинов изясни, че Асен Василев и Мария Габриел са се срещнали с американския дипломат. “Това е брутална интервенция в българските работи и то среща по покана на българска страна. Ще питаме какво се е коментирало на тази среща, в случай че не получим приемлив отговор ще поскаме отговор от ДАНС ”, сподели още Костадинов.

“Досега в нашата история постоянно България е излизала от огромни войни с национални произшествия. Сега сме на път да влезем в национална злополука ”, разясни водачът на Възраждане.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР