Днес е знаков ден за празнуване и за размисъл. Празнуват

...
Днес е знаков ден за празнуване и за размисъл. Празнуват
Коментари Харесай

Карадайъ: Ахмед Доган е предал най-важните уроци на демокрацията, създавайки ДПС

Днес е знаков ден за празнуване и за размисъл. Празнуват всички български жители, за които демокрацията, държавността, правата и свободите са висша полезност. Това се показва в декларация на парламентарната група на във връзка 10 ноември. Текстът бе прочетен в пленарна зала от ръководителя на групата Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

1989г. беше преломна в историята на България, на Европа, на света, означи Карадйъ и посочи, че тя е белязала персоналната история и предопределила бъдещето на мнозина. Тя беше и тъга, и вяра, и тестване, само че на първо място вяра, че правата и свободите не са мираж, могат да подсигуряват свободното развиване на личността и обезпечат заслужен живот на всеки. 

Карадайъ уточни, че създавайки, Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от е предал най-важните уроци на демокрацията. Научи ни, че това е ежедневна битка и изисква виновните усили на всеки един от нас, сподели още депутатът. 

За да има всеки човек заслужен живот и да бъдат обезпечени правата и свободите на всеки български жител, с цел да реализираме европейските стандарти на живот, би трябвало всеки ден да отстояваме мира и демокрацията, да трупаме познание и развиваме качествата си, сподели Карадайъ. По думите му е належащо да подредим личния си живот, да отстояваме правата си, да знаем и помним отговорностите си, да сме взискателни към себе си и политиците, да сме толерантни между тях, да смирим егото си, да се борим с неграмотността, да приемем като персонална идея спасяването на природата, да бъдем човечни, солидарни, обективни и в никакъв случай да не се отхвърляме от фантазиите си.

Днес не по-малко от началото на демокрацията би трябвало да сме нащрек, добави Карадайъ. Той уточни, че демокрацията изисква във всеки момент да сме на своя пост, изключително в днешните комплицирани времена. Ние помним, само че не с цел да живеем в предишното и за него, а с цел да не допуснем да се повтарят грозните феномени от предишното и през днешния ден, с цел да може да градим бъдещето си свободно и отговорно, добави Карадайъ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР