Днес е Велика сряда - ден на предателството, неслучайно и

...
Днес е Велика сряда - ден на предателството, неслучайно и
Коментари Харесай

Премиерът в оставка Бойко Борисов на среща с министри: Предадоха очакванията на много хора

" Днес е Велика сряда - ден на измяната, неслучайно и Народното събрание не се събра да работи, тъй като огромна част от умните, красивите, знаещите и можещите не вървят на работа по този начин, както бях предизвестил. Повечето спят до късно, ние работим, а те намират недостатъци.

Юда през днешния ден е предал Господа, само че пък по тази причина с наше решение Разпети Петък е неработен ден.

Не празник, не почивен, а неработен ден, с цел да могат всички православни и вярващи да изкажат своята тъга, да отидат до църквата. Който желае да нарушава тези неща, има шеф, огромен - Господ, който гледа.

Не е единствено на 3 март или на Великден да се появиш в “Александър Невски”. От всекидневието се схваща кой е набожен християнин. Благодаря на всички министри за поддръжката на решението на Велика събота България да изпрати държавния аероплан, с цел да може делегация, отпред с Врачанския митрополит Григорий, да донесе Благодатния огън.

Така всички православни ще можем да се радваме на този най-велик празник.



За съперниците и измяната

По нито една тематика нямаме действителен конкурент. Видяхте, скриха се. Отново не демонстрираха на хората какво желаят и вършат. За страдание, по нито една тематика нямаме действителен конкурент. Скриха се. Отново не демонстрираха на хората какво желаят, какво вършат.

Единствено се водят от злобата и от своята несръчност - национални изменничества. Колкото повече виждат, че са некомпетентни, колкото повече виждат, че са неподготвени да ръководят, толкоз по-злобни стават. Въпреки че ние казахме, ето, управлявайте. Ще ви предоставим, каквото поискате. Само не вкарвайте страната след пандемичната, икономическата, финансова и международна рецесия, и в политическа.

Сега Народното събрание, с голямото им болшинство, да вземе всички решения, които президентът споделя. Те могат да ги вземат. Да ни задължат. Да си махнат мораториума, тъй като пък няма да можем да го осъществим. Те се вкараха в секциите в чужбина, знаем за какво. И да ни ревизират. Проверявайте ни. Вие може и по-късно да ни проверявате. Дайте в този момент да решим въпроса с тези 10 неща, които всеки българин го интересуват. За една шепа парички тези хора са предали Господа - Юда. Тези предадоха фантазиите и упованията на доста хора.

За болшинството и диктатурата

Всичко сме създали и не им стига. Искат тирания. Да искаш цялостно болшинство, с цел да може да става единствено каквото ти искаш, е тирания. И никой няма да го реализира. Ще ни вкарат в тежка политическа рецесия. Вече ни вкараха. Ще касират изборите по-късно. Затова Радев потърква ръце. Помпа ги, с цел да може служебното държавно управление да остане, до момента в който той каже. По този метод, по който се насъскваме всички партии, в един миг и след идващите избори няма да сядаме да си приказваме?

На фона на цялата безнаказаност, при 165 души анти ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, нямат и кворум.

Кворумът е обвързване на ръководещите, на тези, които с единогласие си избраха ръководител и зам.-председатели и комисии. Вие видяхте, те даже не могат да се съберат да си създадат парламент. При 165 души анти-ГЕРБ, анти-СДС анти-Патриоти, нямат и кворум.

За пандемията и НОЩ

Отговорността е на министъра и на премира. Затова смятам, че се справихме добре през цялата пандемия, само че Щабът е напълно от медицински лица. За разлика от него (б. р. Александър Симидчиев), проф. Костадин Ангелов е хирург, проф. Мутафчийски - хирург, проф. Кантарджиев, доцент Кунчев, проф. Балтов. Това са хората, с които ние всяка заран по време на пандемията се събирахме, умувахме и взимахме решения. За кои медикаменти в допълнение, за кои ограничения, за кои медикаменти в допълнение. Водили сме се напълно от медицината.

За проекта за възобновяване

Възложихме на Томислав Дончев да стартира консултациите със службите на Европейска комисия за дефинитивно изпращане на Плана за възобновяване. Благодаря на всички министри, че сте толкоз виновни и продължавате да действате. Видяхме, че няма други рационални оферти за Плана за възобновяване. Спазихме всички процедури с почитание към българския парламент.

Вчера Томислав Дончев с групата, с която е работил, отиде, показа, обяснихме. Не чухме нищо градивно. Затова възложихме на Томислав Дончев, който сутринта е приказвал с Европейската комисия, да стартира консултациите със службите на Европейска комисия с оглед дефинитивно изпращане на плана в сходство с условията на Регламент 24.11 от 2021 година

Текст и фотоси от фейсбук страницата на премиера в оставка
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР