Днес е важно всички да излязат да гласуват, каза премиерът

...
Днес е важно всички да излязат да гласуват, каза премиерът
Коментари Харесай

Николай Денков: Колкото повече хора гласуват, толкова по-малко влияние ще имат изборните злоупотреби

" Днес е значимо всички да излязат да гласоподават ", сподели министър председателят Николай Денков, откакто упражни правото си на глас в столичното Шесто помощно учебно заведение.

" Гласувах за това София да бъде ръководена по-добре, от хора, които могат и знаят - от екип, в който има инженери, архитекти, експерти и знаят, от екип, в който има инженери, архитекти, IT експерти, които могат да създадат София доста по-чиста и красива, в която да желаеме да живеем, децата ни да имат детски градини и учебни заведения. Да бъде естествен европейски град ", разяснява министър председателят Денков.

Той не пожела да разяснява в деня на изборите, решението на ЦИК да анулира машинния избор в последния миг, тъй като съгласно него през днешния ден е значимо безусловно всички да излязат и да гласоподават.

" Хората би трябвало да са спокойни, че в случай че излязат и гласоподават, техният избор ще бъде регистриран вярно, " добави Денков.

" Гласувайте, другояче други го вършат вместо вас “, прикани министър-председателят.

Според него има места, където гласуването единствено с хартиена бюлетина може да повлияе на честността на вота.

„ Колкото повече хора гласоподават, за което приканвам, толкоз по-малко въздействие ще имат изборните злоупотреби “, сподели още Денков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР