Днес е твоят ден – вълнуващ и съкровен! Бъди горда

...
Днес е твоят ден – вълнуващ и съкровен! Бъди горда
Коментари Харесай

Как се облича всяка от зодиите на 8 март

Днес е твоят ден – трогателен и сърдечен!
Бъди горда от това, че носиш името Жена!
8 март е специфична дата в календара. На този ден всяка една дама чества и се усеща обичана и почитана!
Ще споделим с вас какво е пожеланото облекло от всяка зодия за през днешния ден. Ето го и него:
Овен
Овените обичат да бъдат център на внимание. Те не постоянно имат усет и умеят да съчетават своите тоалети. Днес обаче ще съумеят да основат впечатляваща визия, която ще остави близките без мирис. Много евентуално е да заложат на класическа черна рокля, съчетана с алено червило и благоуханен парфюм.
Телец
Телците са най-суетната зодия. Те постоянно са в крайник с модата и през днешния ден за следващ път ще потвърдят това. Те ще заложат на екстравагантна визия и огромно деколте. Ще показват класа и съблазън.
Близнаци
Близнаците избират по-скромните тоалети. Днес ще се насочат към тесни дънки и ефирна блузка с флорални претекстове.
Рак
Раците съвсем постоянно наподобяват зашеметяващо. И през днешния ден дамите няма да изневерят на традициите и ще бъдат Уау. Пригответе се да ги видите в елегантен тоалет, разкриващ тяхната хубост.
Лъв
Лъвовете ще изберат по-изчистен аутфит. Твърде евентуално е даже да не се замислят, когато избират тоалета си. Те ще бъдат в всекидневно облекло, което да им бъде комфортно.
Дева
Девите ще предпочетат да облекат нещо женствено, като тясна пола и красива копринена риза.
Везни
Везните ще се насочат към джинси или дънки, които да комбинират с нежна горна част във флорален десен.
Скорпион
Скорпионите ще предпочетат гащеризон. Най-вероятно ще го съчетаят с елегантно сако.
 3-те зодии, които са най-хубавите майки 3-те зодии, които са най-хубавите майки
Има дами, които са родени да бъдат майки – всичко в тяхното държание е съвършено и съумяват да отгледат необикновено възпитани дец...

Стрелец
За Стрелците по-важно е да се усещат удобно, без значение от това какъв е мотивът. Те даже са склонни да изберат чеп и топ, стига да знаят, че облеклото няма да е спънка да изпълнят всички тези обещания в кухнята, които са си дали.
Козирог
Козирозите ще заложат на красива рокля, която да съчетаят с фигурален чоропогащник. Като акцент ще слагат малко, само че кипро шалче към врата.
 Най-оригиналните пожелания за 8 март Най-оригиналните пожелания за 8 март
8 март е специфична дата в календара. На този ден всяка една дама чества и се усеща ценена и обгрижвана. Важно е обаче ласките и вн...
Водолей
Водолеите няма да пестят средства, тъй че да наподобяват безупречно в очите на половинката си. Те ще заложат на кожен панталон и ситно плетиво пуловер. Ще ги съчетаят със скъпи обувки и маркова чанта.

Риби
Рибите са решили да завладяват света със своя стайлинг. Те ще се открояват от останалите и занапред ще ахнете от учудване, наблюдавайки ги по какъв начин гордо и със самочувствие пристъпват към вас!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР