Днес е с прекъсвания валежите ще продължат, но следобед ще

...
Днес е с прекъсвания валежите ще продължат, но следобед ще
Коментари Харесай

Прогноза за времето 18 април

Днес е с спирания преваляванията ще продължат, само че следобяд ще са по-незначителни като количества. До среднощ вятърът тук-там ще е стремителен, само че с превръщане от северозападна четвърт на всички места ще отслабне до сдържан. С нахлуването на по-хладен въздух температурите ще се намалят и минималните ще са от 7° до 12°, а дневните ще са най-вече сред 12° и 15°. За Варна минимална термпература 10°, а оптималната към 14°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода към 15°.

Над планините облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд, над 1300 m – дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m – към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. В утринните часове към момента ще има превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър, до среднощ – от югозапад, след среднощ от северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

За област Варна е в действие жълт код за рисково време. В утринните часове ще има интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Количества 20-30 mm, локално до 40-50 mm.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР