Днес е решаващият ден за Висшата лига, в който всички

...
Днес е решаващият ден за Висшата лига, в който всички
Коментари Харесай

Всичко се решава днес: Какво да очакваме от последният кръг във Висшата лига?

Днес е решаващият ден за Висшата лига, в който всички въпросителни ще паднат. Последният кръг в най-силното състезание в света ще ни даде извънредно забавни борби. Всички дуели ще започват едновременно – 18:00 часа.

Шампионът е явен – Ливърпул се върна на върха във Висшата лига след 30-годишна пауза, до момента в който Манчестър Сити се бетонира на втората позиция. Оттук следва и забавното в днешният финален кръг в Англия – Битката за Топ 4 и място в Шампионската лига.

СМЕТКИТЕ:

Битката за Топ 4: Челси ще се класира за най-комерсиалният европейски шампионат, в случай че победи или реализира тъждество против Уулвърхемптън на „ Стамфорд Бридж “. Лондончани може да завършат в четворката, само че единствено в случай че Манчестър Юнайтед победи Лестър. По този метод „ лисиците “ ще играят в Лига Европа. Сценарий, при който на „ Кинг Пауър “ се стигне до тъждество, то „ алените дяволи “ ще се класират за Шампионската лига, а Лестър ще се надява на загуба на Челси. Съществува и вид „ лисиците “ да завоюват против Манчестър Юнайтед и тогава възпитаниците на Оле Гунар Солскяер ще се молят лондончани да изгубят от „ вълците “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР