Днес е премиерата на вълнуващата семейна сага С река на

...
Днес е премиерата на вълнуващата семейна сага С река на
Коментари Харесай

„С река на сърцето“ с премиера тази вечер по NOVA

Днес е премиерата на вълнуващата фамилна сага „ С река на сърцето “, дело на режисьора Мартин Макариев. Сериалът започва тъкмо в 20:00 часа в ефира на NOVA, като тази седмица феновете ще имат опцията да видят цели четири епизода. В сърцевината на сюжета стои контрастният свят на заможната фамилия Боневи. Основните наследници – Вяра (Луиза Григорова) и Борис (Александър Димов), които не са си говорили от цели 15 години, ще получат непредвидената вест, че би трябвало дружно да се грижат за фамилната винарна на брега на реката. Какви тествания ще срещнат по пътя си двамата и какви други истории следва да се преплетат в сюжета на сериала, ще стане ясно в епизодите на поредицата всеки работен ден от вторник до петък тъкмо в 20:00 часа.

„ С река на сърцето “ дава обещание многопластов сюжет, в който са преплетени разнородни сюжетни линии, а персонажите крият надълбоко защитавани секрети, които провокират в тях река от страсти. Зад телевизионната продукция стои екип от потвърдени експерти – основният оператор Андрей Андреев, основният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент – Светлин Нейнски.
.
За да означи началото на завладяващата фамилна сага, публична церемония премиера събра целия актьорски състав на продукцията. Част от събитието станаха актьорите Луиза Григорова, Александър Димов, Александър Сано, Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Мартина Апостолова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов, Цветина Петрова, Игор Ангелова и Ана Томич. По аления килим като специфични посетители минаха и доста известни лица, артисти и инфлуенсъри. Те пожелаха триумф на продукцията и дружно изгледаха първите два епизода от сериала.

„ С река на сърцето “ следва дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да влага в качествени кино продукции, да поддържа креативните специалности в тази сфера и интензивно да взе участие в развиването на филмовата промишленост у нас.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „ С река на сърцето “ на и на продукцията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР