Днес е премиерата на новите кейсове с батерия за iPhone

...
Днес е премиерата на новите кейсове с батерия за iPhone
Коментари Харесай

Apple пусна умни кейсове с вградена батерия за iPhone 11 и нова интересна функция

Днес е премиерата на новите кейсове с батерия за iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max от Apple. Цената им е $129 $, оповестяват от MacRumours.

На външен тип наподобяват на тези, които видяхме за предходните модели. Разбира се има изрязан квадрат, където да застанат двойните и тройните камери. Изработени са от силикон с мека микрофибърна подплата, която да пази смарт телефона. Свалят се и се поставят елементарно. Налични са в черен, бял и розов цвят.

Новостта тази година е специфичен камера бутон, който пуска приложението за фотоси, без значение дали устройството е заключено. Последващо натискане прави фотография, а натискане със задържане снима QuickTake видео. От
Apple споделят, че работи и при изработка на селфита с предната камера
Умните кейсове с вградена батерия са съвместими с Qi-базирани зарядни, което значи, че можем да зареждаме телефона и кейса паралелно. От компанията споделят, че използването на кейса обезпечава до 50% по-дълъг живот на батерията при цялостно зареждане.

Разбира се, налице е цялостна интеграция с iOS. Може да се следи равнището на заряд на екрана за заключване и в центъра за вести.

Интересното е, че тази година кейсовете излизат преди празниците. Последния модел закъсня и се появи през януари тази година.

Вече могат да се вършат поръчки през Apple Store. Доставките ще стартират от понеделник, 25-ти ноември – в Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР