Днес е празник, с който можем всички да се гордеем.

...
Днес е празник, с който можем всички да се гордеем.
Коментари Харесай

Николай Денков: Доскорошната освободителка на България е чужда на националния ни идеал

Днес е празник, с който можем всички да се гордеем. Съединението отразява исторически факт, който трансформира ориста на България и знак, който демонстрира по какъв начин България може да се развива.Най-големите победи могат да бъдат реализирани и по кротичък метод, посредством дипломация и съдружници. Това съобщи министър председателят Николай Денков, който взе присъединяване в честването на 138-ата годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия пред мавзолея-костница на княз Александър І Батенберг, съобщи кореспондент на “Фокус ".

“Доскорошната освободителка на България се трансформира в най-големия съперник на съединението. Дори тогава ще се наложи да пазиме с кръв това, което сме постигнали. Съединението нямаше да го има в случай че България не беше отблъснала агресора. Нашият народен блян не подхожда на ползите на непознатите страни. Когато желаеме да се обединим, би трябвало да ясно да дефинираме задачите си. Нека гледаме към бъдещето и бъдем обединени ", заключи министър председателят.

На събитието участват още министърът на защитата Тодор Тагарев, депутати измежду които Христо Гаджев, Георг Георгиев, Деница Сачева, кметът на София Йорданка Фандъкова, ръководителят на СОС Георги Георгиев и известният български боксьор Кубрат Пулев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР