Днес е празник, Левски“ играе. Това е ясно на всеки

...
Днес е празник, Левски“ играе. Това е ясно на всеки
Коментари Харесай

Днес е празник, „Левски“ играе. Коя телевизия ще излъчи мача от пустинята Негев?

Днес е празник, „ Левски “ играе. Това е ясно на всеки левскар. Отборът на „ сините “ излиза против „ Апоел “ (Беер Шева) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата на стадион “Турнер стейдиъм ” посред е с начален час 20:30 българско часа и ще бъде управителен от португалеца Мигел Ногейра. Двубоят ще бъде излъчен директно в ефира на Diema Sport.

Това е втори противник за „ сините “ в Европа през тази година, откакто по-рано съумяха да отстранят северномакедонския Шкупи с общ резултат 3:0. Изпраелският отбор пък елимирани литовския Паневежис, който бе надвит вкъщи с 1:0, а в реванша приключиха 1:1.

„ Левски “ няма да може да разчита на Кристиан Димитров и Жереми Петрис, които са с травми. Треньорът Николай Костов обаче бе безапелационен, че има играчи, на които има вяра и ще ги заменят почтено. Победителят от този дуел ще има много тежка задача, като ще срещне елитния немски „ Айнтрахт “ (Франкфурт) в плейофния кръг.

“Изморени сме, само че не сме изнервени от пътуването. Неприятно е, че отсъстват двама от главните ни играчи (Жереми Петрис и Кристиан Димитров б.р.), само че има кой да ги замести. Няма по какъв начин да ви кажа кои ще са на тяхно място сега, само че сме подготвени със състава и тактиката. Няма по какъв начин да подценим тима на „ Апоел “, тъй като това е доста мощен отбор. Няма по какъв начин и да ги надценим обаче, тъй като и
„ Левски “ е доста мощен тим.
Надяваме се на прекрасен мач и да получим добър резултат ”, сподели старши треньорът на „ сините “ Николай Костов.

„ Знаем доста за противника. Интересен тим. Анализирали сме го извънредно доста. Има доста преходи в играта му, които от време на време е мъчно да се проследят. За абсурда в тима нямаме подробна информация и няма по какъв начин да приказвам. Най-добрият им футболист Рамзи Сафури няма да играе. Разбира се, че ми е прелестно, че няма да е против нас. Очаквам равносилен мач, само че имам вяра в моите футболисти и чакам позитивен резултат. Много ми харесва тимът на „ Апоел “, само че повече им харесва „ Левски “. Напоследък вършим положителни игри. Концентрирани сме повече върху нашия тим “, сподели още наставникът.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР