Днес е позорен ден за Народното събрание, защото започва работа

...
Днес е позорен ден за Народното събрание, защото започва работа
Коментари Харесай

ИТН: Позорен ден, върнахте ни в сградата на БКП, върнете си и петолъчката

" Днес е срамен ден за Народното събрание, тъй като стартира работа в постройката на Българска комунистическа партия, никой не я назовава Народно събрание, всички я назовават партийния дом, само че аз ви разбирам - вие се върнахте вкъщи си. Спокойно можете да върнете петолъчката на вашата постройка. Ние още веднъж ще върнем Народното събрание в историческата постройка на Народно събрание ", сподели водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов при откриването на есенната сесия.

Днес е срамен ден и тъй като това Народно събрание ще стартира още веднъж да работи, означи той, като предизвести ръководещите, че поради повишаването на живота и идното либерализиране на цените на електричеството за битовите консуматори, хората ще излязат на улицата. Протести предвеща Йорданов и в случай че властта отстрани 3 март като народен празник.

" Убеден съм, че българският народ ще ви образува незабравими мемоари ", заключи той.

И продължи да изрежда причините си за какво счита 1 септември за срамен ден. " Днес е срамен ден, тъй като вашата сглобка, зачената в грях и лакомия, продължава да съществува. По-отвратилена сглобка щеше да има единствено в случай че Българска комунистическа партия и Съюз на демократичните сили се бяха прегърнали. Вие от ГЕРБ прелестно знаете, че ПП-ДБ са безгранично нагли и алчни, и което е по-лошото - безгранично некадърни ", сподели водачът на депутатите от Има Такъв Народ.

" Вие го направихте умишлено, съзнавайки какъв брой сте нездравословни. Затова вие ще бъдете отговорни и ще понесете следствията оттук-нататък за всички несгоди, които ще създадат ", предизвести Тошко Йорданов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР