Днес е последният шанс да играете за двойна покана за

...
Днес е последният шанс да играете за двойна покана за
Коментари Харесай

Последен шанс да спечелите билети за предпремиерата на "Междузвездни войни"

Днес е последният късмет да играете за двойна покана за първата прожекция на " Междузвездни войни: последните джедаи " в новата киноигра на " Дневник ". Един четец на медиата ще бъде измежду първите, видели кино лентата у нас още на 13 декември, а печелившият ще обявим на следващия ден.

Фотогалерия: "Междузвездни войни: Последните джедаи " >
За разлика от различен път награди има и след първо, и след второ равнище. Всички играли до момента, и всички участници във второто й равнище, което потегля от на следващия ден и продължава до 17 декември, ще играят за дамски, мъжки тениски, раници, чаши, блутуут слушалки и комплекти. Това, което се желае от тях, е да подредят пъзела с афиш от кино лентата. Той ще се смени в 23:59 ч. довечера.

Осмият епизод от сагата " Междузвездни войни " - " Последните джедаи ", ще тръгне по всички кина на 15 декември. Вчера " Дисни " разгласява спомагателен тийзър на връзките сред Люк Скайуокър и младите повелители на силата Рей и Кайло, който стресна някои от почитателите на поредицата. " Време е джедайството да завърши ", счита господарят Люк. Всичко за кино лентата и поредицата можете да четете в специфичната метатема на " Дневник ".



Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни: Последните джедаи (10)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР