Днес е последният кръг от мачове в група Н на

...
Днес е последният кръг от мачове в група Н на
Коментари Харесай

Полша ще играе за честта си срещу храбрите японци

Днес е последният кръг от мачове в група " Н " на международното състезание. Интригата в нея е много сериозна, като три тима ще спорят за две места на 1/8-финала. Единият основен дуел опълчва тимовете на Япония и Полша.

Япония има отлични шансове да прескочи групата. " Самураите " записаха една победа с 2:1 над Колумбия и тъждество 2:2 със Сенегал, като по този начин имат 4 точки в актива си досега. Те могат да продължат напред даже и със загуба, в случай че в другия дуел Сенегал не загуби от Колумбия. За да не разчитат на непозната помощ обаче азиатците е най-добре да реализират победа, която на 100% ще им подсигурява класиране на 1/8-финал.

В същото време Полша излиза за достойнството си. Възпитаниците на Адам Навалка бяха считани за любимецът в групата, само че с нищо не опрадваха първичните прогнози. Всъщност Роберт Левандовски и компания тотално разочароваха, допускайки две загуби с 1:2 от Сенегал и 0:3 от Колумбия и към този момент нямат шансове да продължат напред в шампионата. Въпреки всичко " Дружина полска " се чака да играе за достойнството си и да опита да си тръгне от Мондиала с победа и с високо вдигната глава.

Статистиката обаче не е в интерес на поляците. В досегашните две срещи с Япония, " Самураите " имат 2 победи - с 5:0 през 1996 година и с 2:0 през 2002 година. Освен това Полша има 1 мач против азиатски конкурент на международно състезание, като през 2002 година губи с 0:2 от Южна Корея. Не на последно място идва и фактът, че поляците не са запазвали " суха " мрежа в мач на международно състезание от 1986 година насам. ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Световно състезание, група " Н ", 3 кръг:

ЯПОНИЯ - ПОЛША

В ероятни сформира:

ЯПОНИЯ: Кавашима, Сакай, Йошида, Шоджи, Нагатомо, Шибасаки, Хасебе, Харагучи, Кагава, Инуи, Осако
ПОЛША: Шчесни, Пишчек, Паздан, Глик, Рибус, Желински, Криховяк, Грошички, Милик, Блашчиковски, Левандовски

Стадион: " Волоград Арена ", Волоград
Съдия: Джани Сиказве (Замбия)
Начало: 17:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Мондиал 2018 3 кръг, четвъртък 28 юни  Япония 17:00предстои  Полша
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР