Днес е последният ден, в който варненци и гости на

...
Днес е последният ден, в който варненци и гости на
Коментари Харесай

Последна възможност да посетим цирк Иванов във Варна

Днес е последният ден, в който варненци и посетители на града могат да посетят представленията на цирк Иванов. Артисти от пет страни се показват в новия спектакъла „ Веселие “, чието посещение във Варна завършва през днешния ден, 17 април.

Манежът се намира на цирковата площадка на бул. „ Цар Освободител “ 123. Билети се продават на място. Цените на билетите са от 9 до 25 лв.. Представления са от 11.30 и 17.00 часа.

Под купола на цирка ще се показват актьори от Бразилия, Германия, Франция, Швейцария и България, надарени животни.

Лаура и Раул са от Франция и Бразилия, а Боби Скала и Силвия Росат от Германия и Швейцария. Втората двойка са прецизни майстори на жонгльорството, салдото и игрите с бичове и ласо. Силвия даже е Гинес рекордьор в дисциплината жонглиране с пляскащи камшици.

Християн Паунов стартира кариерата си на манежа точно на цирк Иванов преди повече от 10 години. Представя пред аудитория номер като въжеиграч. Марио Тасев е една от младите очаквания на българския цирк и показва за първи път своят нов номер огнено шоу, съпроводено от пироефекти и светлинна приказност. Кристина Иванова е единствено на 10 години, само че смайва публиката със своята храброст и еластичност в осъществяването си на въздушни ремъци в ролята на ангел на мира.

Проектът се осъществя с помощта на Националния фонд за просвета. Тазгодишният театър на цирка се споделя „ Веселие “ и се показва във Варна за първи път.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР