Днес е последният ден, в който пътуващите до Канада български

...
Днес е последният ден, в който пътуващите до Канада български
Коментари Харесай

Канада без визи - от утре

Днес е последният ден, в който пътуващите до Канада български жители ще имат потребност от визи. От на следващия ден сънародниците ни, които възнамеряват да посетят страната за период до 6 месеца за туризъм, бизнес или пътешестване, няма да имат потребност от подобен документ, съобщи Нова ТВ.

Въпреки отпадането на визите обаче не можем просто да се качим на самолета и да излетим. За да го създадем, ще би трябвало да получим авансово утвърждение. То обаче се вади елементарно и не е належащо да вървим до посолство или консулство и да се редим на опашки. Получава се посредством електронната система за издаване на авансово позволение за пътешестване.

Онези обаче, които към този момент имат виза за Канада, могат да продължат да пътуват с нея, без да е належащо да аплайват за утвърждение.

Българските жители, които желаят да заминат за Канада за да работят и то легално, могат да получат подробна информация за нужните документи ТУК. Разрешения за работа се издават от Министерството на поданството и имиграцията на Канада, като за задачата се кандидатства в изнесения визов център на страната в София. Но още веднъж може и онлайн. На нелегално работещите лица пък се постанова санкция, а при наново нарушаване, те се депортират от страната.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР