Днес е последният ден, в който хората с трайни увреждания

...
Днес е последният ден, в който хората с трайни увреждания
Коментари Харесай

Днес е последният ден за заявления за гласуване с подвижна урна и по настоящ адрес |

Днес е последният ден, в който хората с трайни увреждания подават заявки за гласоподаване с преносима изборна секция за изборите на 14-ти ноември.

Желанието се декларира в писмена форма по пример или посредством електронно заявление през интернет страницата на общините по непрекъснатия или сегашния адрес.

Днес изтича и срокът за подаване на заявки за гласоподаване по сегашен адрес. Това може да се направи и през уеб страницата на Главна дирекция ГРАО, без да се изисква електронен автограф.

По закон 30-ти октомври е краен период за заявяване на удостоверения за гласоподаване на друго място, посочи представителя на ЦИК Росица Матева.

" Искам да обърна внимание да не се бърка това с уверение за гласоподаване на друго място с гласуването по сегашен адрес. Право на удоастоверение за гласоподаване на друго място имат членовете на ЦИК, на районните изборни комисии, претендентите, ангажирани в тези избори и наблюдаващите. Така че за тези категории лица срокът е до 30 октомври да подадат заявки, в случай че желаят да се възползват от тази опция ", уточни тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР