Днес е последният ден от фестивала Varna Rock Adventure. На

...
Днес е последният ден от фестивала Varna Rock Adventure. На
Коментари Харесай

Благотворителна кауза: Фестивалът Varna Rock Adventure събира средства за онкоболни деца

Днес е последният ден от фестивала " Varna Rock Adventure ". На сцената още веднъж ще излязат някои от най- обичаните български рок реализатори. Фестът има благородна идея - събират се средства за онкоболните деца, настанени за лекуване във Варненската болница " Света Марина ".

Фестивалът се провежда за трета поредна година, като при започване на самодейността стои мотоклубът “Братя във вятъра ”. Мястото е паркът във варненският квартал “Аспарухово ”, а входът е свободен.

Тази вечер на сцената ще излязат " Фондацията " и " Сигнал ". Техните песни се пеят от няколко генерации. Тяхната музика е любовта, щастието и болката в всекидневието на всеки българин. Те са непреходни.

Специално за благотворителната акция някои от изпълнителите слагат свои подписи върху тениски с логото на рок фестивала.

Васко Кръпката: " Нашият живот е музиката, нашия живот е да свирим и пеем на хората. Особено като има идея е още по-съкровено, тъй като едно е да се забавляваш, да изкарваш някакви пари, друго е да правиш положително в същия този миг. "

Бранимир - мотоклуб " Братя във вятъра ": " Самите актьори са значително стимулирани точно и заради тази причина, че като излязат тука и поради тях идват хора да ги видят и чуят, по този метод, намираме още повече другари, съидейници. "

Всяко подаяние е скъпо, само че и всяка минута внимание и мисъл за болните деца - с признателност към музикантите, които и довечера ще се качат на сцената на " Varna Rock Adventure ".

Вижте директното включване на Мариана Малева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР