Днес е последната сряда на декември (и на 2023 г.),

...
Днес е последната сряда на декември (и на 2023 г.),
Коментари Харесай

„Страхотно начало на 2024 г.“ – обявяването на януарската селекция на PS Plus развълнува геймърите

Днес е последната сряда на декември (и на 2023 г.), което значи, че е време Sony Interactive Entertainment да разгласи селекцията от безвъзмездни игри за клиентите на PlayStation Plus през идващия месец.

Беше разкрито, че едно от заглавията на януарската PS Plus селекция ще бъде средновековното премеждие A Plague Tale: Requiem за PS5, което завоюва премията за игра на годината на The Game Awards 2022.

В идната селекция за клиентите на PS Plus ще бъдат включени също вампирският уестърн Evil West и изобретателният ролеви екшън Nobody Saves the World за PS4 и PS5.

Освен това, като бонус, клиентите на PS Plus ще имат достъп до заплатен пакет Syrinx Collection за условно безплатната мултиплейър екшън игра Warframe по време на бъдещото разпределяне.

Потребителите на PlayStation, които изпитват апетит за почтени оферти напоследък, бяха зарадвани от известието и нарекоха идната линия най-хубавата от доста месеци, определяйки я като „ Чудесно начало на 2024 година “

И трите плана, както и този бонус, ще могат да бъдат добавени към библиотеката за клиентите на PS Plus Essential, Extra и Premium (Deluxe) до 5 февруари. Разпространението ще стартира на 2 януари 2024 година – до този ден можете да присвоявате декемврийски игри.

Напомняме, че декемврийският състав на PS Plus включва спортно премеждие с отворен свят LEGO 2K Drive (PS4 и PS5), симулатора за разчистване PowerWash (PS4 и PS5) и пустинното премеждие Sable (PS5).


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР