Днес е перфектен ден за партийно строителство.Това заяви Стефан Янев,

...
Днес е перфектен ден за партийно строителство.Това заяви Стефан Янев,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Днес е перфектен ден за партийно строителство

Днес е съвършен ден за партийно строителство.

Това съобщи Стефан Янев, който през днешния ден събира Инициативния комитет на новата партия „ Български възход”.

По думите на някогашния длъжностен министър председател сега има бездна сред партиите и обществото.

" Позволете ми да ви поздравя с добре пристигнали и да ви благодаря за това, че сте през днешния ден тук. За да създадем дружно първите стъпки към построяването на една нова, смислена и потребна за обществото групировка, която съм убеден, че ще има позитивна роля и значимо място в политическия живот на страната. Надявам се, след време, да описваме на децата и внуците си за този ден и без терзание и позор да споделяме – и аз бях там, и аз бях част от този развой ", акцентира Янев, представен от Нова телевизия.

И добави: " Защото през днешния ден дружно слагаме едно ново начало, което се надявам да е ново начало и за българската политика. Демонстрация по какъв начин всяка политическа партия би трябвало да работи. Това ще бъде политическа групировка, която ще бъде Близо до хората, ще работи за хората и ще има непосредствен контакт с гражданското общество ".

Според него всеки триумф е резултат от работата на един добър екип. " В този смисъл смятам, че нашата съществена задача е да изградим един подобен екип ", уточни някогашният длъжностен министър.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР