Днес е първата огледална дата за това лято – 06.06,

...
Днес е първата огледална дата за това лято – 06.06,
Коментари Харесай

Огледалната дата 06.06 ни помага да се справим със стари проблеми: как да привлечем щастието днес

Днес е първата огледална дата за това лято – 06.06 , и по този мотив експертите от описват какво ще донесе цифрата 6 и по какъв начин то може да ни помогне, с цел да притеглим щастието .

Според нумеролозите 06.06 удобен ден за справяне с насъбраните отдавна проблеми . Това е значима дата за хората, които желаят да се отърват от бремето на предишното допустимо най-скоро. Числото 6 ще помогне за изчистване и хармонизиране на мозъка .

Смята се, че това число покровителства креативен настроените хора . Всеки, който чака прозрения, нови хрумвания и креативен „ гърмеж “, ще го получи. В такива дни се случват забавни открития и необикновени събития. Хората ще са склонни да работят по метод, по който не работят всекидневно.

Числото 6 се свързва още с планетата Меркурий, по тази причина и покачва интелигентността. В днешния ден някои могат да станат по-продуктивни, а други да запомнят повече информация . Това е превъзходен миг за учене, четене на книги, гледане на потребни видеоклипове. Нещо повече – цифрата 6 ще покровителства цялата сегашна седмица.

Вижте в галерията какво да вършиме на днешния 06.06 и на какво да заложите през актуалната седмица:
 Как да притеглим щастието на огледалната дата 06.06  Как да притеглим щастието на огледалната дата 06.06  Как да притеглим щастието на огледалната дата 06.06  Как да притеглим щастието на огледалната дата 06.06
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР