Днес е официалното откриване на мотосезона за 2023 година, с

...
Днес е официалното откриване на мотосезона за 2023 година, с
Коментари Харесай

Рокерите дадоха началото на Мотосезон 2023

Днес е формалното разкриване на мотосезона за 2023 година, с апела: " Пази мотористите, и тях някой ги чака у дома ".

Любителите на високите скорости на две колела се събраха пред " Арена София ", откъдето започнаха своето шествие по улиците на София. Втората точка, на която всички мотористи ще бъдат е на Околовръстното шосе на пътен възел " Бояна ", а тази година по изключение няма да се събират на площада към храм-паметника " Свети Александър Невски " поради ремонтите.

 

Очаква се да се включат над 10 000 души като цялото събитие е проведено взаимно със Столична община, регион " Витоша " и Столична дирекция на вътрешните работи. За откриването са въведени промени в придвижването в регионите, където ще се движат мотористите. Зрителите ще могат да видят трикове с мотори, мил надпревари и неповторими ретро и спортни модели.

 

Митко Рашков - президент на мотоклуб " Джентълмени ": " Радвам се през днешния ден да можем да споделим с нашите братя, другари близки. Да споделим хубавия ден, с който да открием следващия мотосезон. Откриваме го публично, това е 18-та година, която го вършим и с огромно наслаждение приканвам всички да преживеят един прекрасен, прекрасен празник ".

 

Данаил Георгиев - президент на " Христянска мотористка асоциация ": " Току-що се помолихме за благословение на един наш другар. Ние имаме подобен бит при започване на сезона и освен при започване на сезона се молим на Господ за протекция, за благословение, за здраве или за нещо друго, което имаме като проблем в живота си ".

 

 

Източник БНТ
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР