Днес е официалната премиера на най-новото парче на Поли Генова

...
Днес е официалната премиера на най-новото парче на Поли Генова
Коментари Харесай

Поли Генова като диско кралица

Днес е формалната премиера на най-новото парче на Поли Генова – " Last Night ". Песента е в диско и синтуейв жанр и напълно дава отговор на най-актуалните трендове в международната музика.
" Last Night " e основана от екипа, който стои зад шлагера на Поли " How we end up ". Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от надарената изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с шлагера си " So Far Away " дружно с David Guetta и Martin Garrix.
Режисьор на видеото е Томислав Михайлов – Чочо. Клипът ни връща в 80-те и впечатлява с доста искра и ефектна хореография, дело на Милен Данков. Във видеото Поли сменя няколко провокативни визии, за които се грижи стилистът Стоян Апостолов. Уникалните костюми, с които изпълнителката е облечена, са особено направени за клипа от дизайнерката Пембе Кенан.
" С " Last Night " адресирам позитивната си сила до всички мои почитатели, тъй като в тези сложни времена имаме потребност от повече усмивки и положително въодушевление. Надявам се тази ария да повтори триумфа на " How we end up " и да допре всички фенове на хубавата музика. Благодаря на невероятния ми екип, който макар необикновената конюнктура съумява да основава в действителност качествени артикули ", съобщи Поли Генова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР