Днес е очаква почти навсякъде валежите да спрат до обяд. Вятърът

...
Днес е очаква почти навсякъде валежите да спрат до обяд. Вятърът
Коментари Харесай

Мъгли тази сутрин, през деня до 16 градуса

Днес е чака съвсем на всички места преваляванията да спрат до обяд. Вятърът ще отслабне и в множеството региони ще стихне. В равнинната част от страната и в котловините ще се образува мъгла.
Прочетете още
Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в Пловдив - 5°, а в София - към 4°. Преди обяд на доста места в равнините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност, като усъвършенстване на видимостта и понижение на облачността ще настъпи в следобедните часове. Над планинските региони ще доминира слънчево време. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, в Пловдив - 15°, а в София - към 13°.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, по билата сдържан вятър от юг. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието преди обяд ще има забележителна ниска облачност, тук-там и мъгла. След обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 14°-15°. Температурата на морската вода е 16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР