Днес е идеалното време за намирането на добри съюзници, водене

...
Днес е идеалното време за намирането на добри съюзници, водене
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Идеален период за преговори и намиране на нови съюзници

Днес е идеалното време за намирането на положителни съдружници, водене на договаряния и сключване на контракти, вещаят звездите за една от зодиите.

Овен

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление.За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас.

Телец

Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.
 

Близнаци

Ще имате сполучлив ден, в случай че деянията не непримиримост, а еластичност. Много ще Ви е нужно умеенето да се договаряте, изключително в случай че имате планувани настоятелен срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, само че да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и дори наложително. Няма да Ви бъде мъчно да угодите на околните си, както и да кажете тъкмо това, което желаят да чуят, или да оправите връзките, в които напоследък е имало пукнатини. Само че освен това надали ще си изясните, какво в действителност желаете, и от това ще се почувствате не напълно удобно...
 

Рак

Днес няма да взимате близо до сърцето си дребните компликации, и по тази причина може да прекарате деня доста прелестно. Дори и недоброжелателите надали ще могат да скапват настроението Ви, само че околните Ви хора ще съумеят да го създадат. Проблеми ще пораждат по време на общата работа, взаимните проекти и съдействие във всякаква форма. Има още един препъни-камък - това са парите, с които Вие се разпореждате напълно не по този начин, както биха желали членовете на фамилията. В резултат на това много постоянно ще чувате упреци в претрупаност, липса на предвидливост, и дори в нарцисизъм.
 

Лъв

Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.
 

Дева

Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.
 

Везни

Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.
 

Скорпион

Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.
 

Стрелец

Денят е удобен за тези, които са подготвени да работят доста, настойчиво и с минимални почивки. Настойчивост, старание и отвращение за отстъпки в неподходящи условия Ви оказват помощ да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на авторитетни хора, на управлението и уважаваните сътрудници. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични старания, с цел да се покажете от най-хубавата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много забавна картина се оформя в областта на персоналните връзки. Очакват Ви огромни изкушения, свързани с някакви събития от предишното и с отдавнашни благосклонности. Да попаднете в капан е много елементарно, само че да се раздерат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде комплицирано.
 

Козирог

Трябва да снижите темпото на работа. За начало на нов бизнес денят е несъответствуващ... Оценете направеното и се насладете на достигнатите резултати, простете на себе си и на другите неволните пропуски. През този ден не е желателно да организирате настоятелен срещи, публични договаряния, както и да влизате в безполезни пререкания с висшестоящи лица или с непрекъснати сътрудници. Ако е нужен сериозен раязговор и не можете да го отложите, изберете за разговора приятна неофициална конюнктура, позволяваща и на Вас и на другия човек, да се чувствате оптимално свободно и доброволно.
 

Водолей

Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя обичан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него - всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание, ще провокират у Вас негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин може би е по-лесно...
 

Риби

Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР