Днес е факт - изборният резултат възпроизведе сходна на структурата,

...
Днес е факт - изборният резултат възпроизведе сходна на структурата,
Коментари Харесай

Карадайъ: Редовен кабинет с ясни приоритети и план за действие до местните избори

" Днес е реалност - изборният резултат възпроизведе сходна на структурата, като на предходните четири Народното събрание. И обществото още веднъж е комплицирано от несъответстващото държание на огромна част от политическите субекти, съобщи в политическата декларация от името на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

И той, като ГЕРБ, акцентира, че посланието на гласоподавателите е ясно - политиците да седнат на масата и да си приказват. Нито една политическа мощ не е в положение да ръководи сама, установи и водачът на Движение за права и свободи.

Компромисът е вероятен, безапелационен е Карадайъ. За задачата всички политически водачи да пристъпят към разговор и всеки да очертае целите и политиките, за достойното евроатлантическо бъдеще на България, прикани той.

Не е належащо да заложим на срещи пред камери, а на чертане на ясни задания със периоди. Не рейтингът, а резултатите ще бъде изискване за триумф пред хората, безапелационен е водачът на Движение за права и свободи.

" Има ли време за това? Категорично да. Нужно е единствено да проявим отговорността, която се изисква от нас, да надскочим личното си его, партийното, и непрекъснато да работим за хората и за общото богатство на обществото. Приротитетите на страната и обществото да станат цели и за нас. Дневният ред на хората да стане дневен ред и за нас ", моли Карадайъ.

Той добави и целите - влизане в Шенген и еврозоната.

" Ние от Движение за права и свободи постоянно сме били почтени пред себе си, пред гласоподавателите си и пред цялото общество. Готови сме за разговор в името на жителите ", акцентира той. И добави, че Движение за права и свободи постоянно слага държавните ползи над партийните.

" Ясно може да се открои болшинство, което желае да сме част от Европейски Съюз и НАТО, желае живот по европейски стандарт. Мнозинството от българските жители не желае нови предварителни избори ", счита водачът на Движение за права и свободи, като предизвести, че това ще задълбочи политическата рецесия.

" За всичко това е необходим постоянен кабинет с ясни цели и проект за деяние. Срокът на деяние на този кабинет би трябвало да е доста явен - организацията и спокойното осъществяване на локалните избори ", сподели водачът на Движение за права и свободи.

" Призовавам всички партии за разсъдък, отговорност и разговор ", обърна се към политическите сили Мустафа Карадайъ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР