Днес е едно от най-важните събития в българския футбол –

...
Днес е едно от най-важните събития в българския футбол –
Коментари Харесай

Днес се провежда конгресът: Кои са кандидатите за президент на БФС?

Днес е едно от най-важните събития в българския футбол – Конгресът на Българския футболен съюз, където ще бъде определен новият президент на БФС. Събитието се чака с огромен интерес, защото в конкуренцията вземат участие седем претенденти , всеки от които със своя визия за бъдещето на българския футбол.

Сред претендентите е Георги Иванов –  бивш механически шеф на БФС, чиято кариера като футболист включва игра за топ клубове като „ Левски “, „ Рен “ и „ Риека “. Иванов, повдигнат от „ Добруджа “, слага акценти като цифровизация на футбола, образование за треньори и създаване на инфраструктура.

Михаил Касабов – член на Общото заседание на „ Байерн “ Мюнхен и претендент повдигнат от „ Славия “, споделя визия за БФС, ръководен от професионалната футболна лига, и акцент върху развиването на детско-юношеския футбол.

Георги Градев е с впечатляваща кариера като състезателен юрист и обучение в интернационално спортно право, предлага основаването на правна сигурност и привличане на страната за създаване на инфраструктура, измежду други цели.

Футболният сътрудник Георги Захариев , повдигнат от Пирдоп, включва в програмата си методика за работа на клубовете и усъвършенстване на юношеските шампионати.

Петю Костадинов е с опит като футболен сътрудник и търговски шеф на „ ЦСКА “, подчертава на развиването на детско-юношеския футбол и финансовата резистентност на клубовете.

Манол Иванов е с юридическо обучение и опит като изпълнителен шеф на „ Нефтохимик “ Бургас, залага на преструктурирането на БФС и подобряването на инфраструктурата.

И не на последно място Димитър Бербатов – един от най-успешните български футболисти, издига знамето на професионализма и промяната в детско-юношеския футбол, измежду другите си цели.

Изборът на новия президент на БФС е основен миг за българския футбол, предвещаващ нови направления и тактики за развиване . Седемте претенденти показват многообразие от хрумвания, които дават обещание нов метод и капацитет за усъвършенствания във всички аспекти на играта, от базовата инфраструктура до интернационалното показване. Бъдещият президент ще би трябвало да се оправи с упованията на почитателите за по-добро бъдеще за българския футбол.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР