Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме

...
Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме
Коментари Харесай

Тошко Йорданов със запис на Р. Василев: ”Няма да ставаме ПП, няма да ги подкрепяме” /на живо/

" Днес е един прелестен ден, тъй като преди към час видяхме едни хора, които с държанието си в народен ефир потвърдиха, че са предатели. Бяхте очевидци на един куп неистини, без нито един факт. Затова ние като свободни и демократични хора - заставаме пред вас с лицата си. Ние няма какво да крием. Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов по време конференция на партията.

" Слушах енергично слово на господин Радостин Василев, само че сега на едната везна в общественото пространство стоят клеветите и лъжите, а от другата страна, сядаме ние, които ще разясняваме единствено и само обстоятелствата и истината. В този миг сме подложени на напън от мутри. Мутрата Радостин Василев употребява и изгуби вашето време, с цел да приказва всевъзможни измислици ", добави националният представител.

От записа, който Тошко Йорданов пусна, излиза наяве и че Василев насочва закани към Иванова: " Тогава подай молба, че напускаш Народно събрание.Утре ще дойдат хора при тебе и ще си подадеш молбата, с цел да напуснеш Народното събрание ".

Запитана от Йорданов дали е получавала преди закани от Радостин Василев, Иванова отговори категоричено с " да ".

Очаквайте детайлности!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР