Днес е един прекрасен ден, защото преди час видяхме хора,

...
Днес е един прекрасен ден, защото преди час видяхме хора,
Коментари Харесай

ИТН нарекоха Радостин Василев мутра и пуснаха таен запис

" Днес е един прелестен ден, тъй като преди час видяхме хора, които потвърдиха с държанието си в народен ефир, че сапредатели. ", оповестиха от Има Такъв Народ на конференция в Българска телеграфна агенция, предавана онлайн от организация ПИК. Слави Трифонов не участва на нея.

" Вие ли сте десетимата предатели от Има Такъв Народ?

Да, ние сме.

А за какво сте 5-ма?

Защото нямаме хора " - споделя анекдот Станислав Балабанов.

По думите му Има Такъв Народ са подложени на напън от мутри. Мутрата бил Радостин Василев - министър на спорта в оставка.

Тошко Йорданов сподели, че Христина Иванова от Плевен е трябвало да бъде при Василев, като тя е участвала на всички " завери ". Но " мутрата " Василев ѝ се обажда.

Следва запис, в който Василев кара Христина Иванова да се причисли към групата на отделилите се. Той ѝ споделя " пристигам да те взема " и я кара да си подаде молбата за овакантяване на Народното събрание, в случай че няма да се причислява. " Щом не искаш да подкрепяш значи си изменник. Ние няма да ставаме Политическа партия, ние няма да ги поддържаме дори, само че ще остане Народното събрание ", споделя Василев. След това я пита дали се е уплашила, на което тя дава отговор:



" Кой да ме уплаши мен, като не знаят по какъв начин се споделям. "

От Има Такъв Народ оповестиха, че ще дадат на прокурор Радостин Василев. Ива Митева попита дали борим корупцията с корупция и изясни, че в никакъв случай не е серпантина законопроекти и даже е пособия на " Продължаваме промяната ".

Балабанов продължи, че това което се е чуло е " ужасно " и е разследване от едноличното ръководство на Кирил Петков. Депутатът назова някогашните си сътрудници " незнайни " хора. Всичко е обвързвано с пари и постове, продължи Балабанов и сподели, че страната е пред банкрут, а историята е на ръба да бъде продадена.

Балабанов продължи с облиците, описвайки " мръсни пари " в джоба на Радостин Василев и предложения Кирил Петков в Народното събрание да се яви на детектор на лъжата и да отговорел дали е негов почерка от бележката, която.

Тошко Йорданов изиска Христина Иванова да отговори с " Да " или " Не " дали Радостин я е заплашвал и различен път. То отговори утвърдително, само че без да стане ясно защо приказват.

Думата беше дадена и на Гроздан Караджов, който сподели, че против него са изговорени " куп неистини ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР