Днес е един паметен момент. Днес стана ясно, аз вече

...
Днес е един паметен момент. Днес стана ясно, аз вече
Коментари Харесай

Първи реакции на политиците след отстраняването на Никола Минчев

Днес е един незабравим миг. Днес стана ясно, аз към този момент няма какво да разкривам, който и да е от тази естрада, всички гласоподаватели на „ Възраждане “ могат да видят, че те гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това сподели националният представител от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев във връзка гласуваната оставка на ръководителя на Народното събрание.

„ Това е за всички гласоподаватели на „ Възраждане “: Вие гласувате с ГЕРБ и Движение за права и свободи, честито, добре пристигнали в мафията “, съобщи Митев.
Гласувах срещу оставката, тъй като съм срещу и постоянно съм бил срещу законът, че първи си отиват достойните. За господин Минчев това не е краят, това е началото в политиката, съобщи Крум Зарков от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” в негативен избор.

" Предстоят тежки дни и седмици пред нашата нация и в разговорът, който неизбежно ще се състои – дали тук, дали в предизборната акция, би трябвало да се вдъхновим от Никола Минчев ", предвижда Крум Зарков.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР