Днес е доста трудно да се купи качествен артикул в

...
Днес е доста трудно да се купи качествен артикул в
Коментари Харесай

7 практични съвета как да определите дали дадена дреха в магазина е качествена

Днес е много мъчно да се купи първокласен продукт в магазина. Дори добре познатите марки постоянно оферират нискокачествени облекла, измамата на всеобщия пазар, а и освен, процъфтява. Например, през днешния ден има доста трикове, които ви разрешават да създавате неща с неприятно качество, които наподобяват скъпи. Например, елементарна вълна може да се употребява за изработката на представен кашмир. Дори умел човек може да сгреши. Марката през днешния ден не е гаранция за нищо, добър продукт на марката може да загуби външния си тип след първото пране. За да избегнете сходни неточности, употребявате тези препоръки.  

1.       Щипнете тъканта
Защо е добре да държим облеклата и обувките във фризера
Може да звучи неуместно, само че в действителност има доста изгоди от слагането на облеклата ви във фризера, изключително когато става въпрос за избрани...
Прочети повече
Много хора купуват нещо, надявайки се, че ще оцелее при първото пране. Но след тази процедура, за жалост, дрехата може да загуби формата си. След изпиране на роклята ще бъде невероятно да я върнете, само че и няма да я носите. Затова вземете тъканта в ръцете си и отделете време да ревизирате вярно материала. Стиснете тъканта, задръжте я малко и вижте какво ще се случи. Ако материалът не се е изгладил, придобил е тип на сплескан парцал, гънките са явни - просто се въздържайте от покупка. В противоположен случай ще изглеждате по този начин всякога, когато облечете дрехата, откакто се качете в кола или рейс. Освен намачкване, издърпайте плата и наблюдавайте дали формата се връща. Ако не, откажете се, в случай че да, материята ще резервира формата си, това е добре.

2.       Проверка на подгъва

Ние не одобряваме неща, където производителят е пренебрегнал подгъва, само че в случай че подгъвът е прекомерно огромен, това също не е положително. 2-5 см е естественият подгъв за панталон или пола. Ако е стеснен, значи че нещото е извънредно на ниска цена.

3.        Ние оценяваме качеството на материала

Преди всичко проучете състава допустимо най-внимателно, след което проверете до каква степен написаното дава отговор на истината. Проверете за празнини в тъканта, възли, стегнати места, усукани влакна.
Как да прикрием непотребните годинки посредством облекло
Облеклото е нещото, без което не можем. В дрешника си откриваме аутфити за всевъзможни мотиви – публични, офис дрехи, домашни други..
Прочети повече
4.       Тестване качеството на шева

Не забравяйте да ревизирате шева, би трябвало да го издърпате крепко, само че деликатно. Пропуските и неравните шевове са причина да откажете покупката, същото важи и за дупките от игли. Не забравяйте да ревизирате деликатно дали отпечатаният детайл е изрязан вярно. Ако орнаментът не е изравнен, ще наподобява извънредно.

5.       Проверка на ципа

Оптимално е, когато ципът е прикрит от специфична лента, само че когато е показан, не постоянно наподобява добре. Пластмасовият цип наподобява изключително зле, издава неприятно качество и ниска цена. Идеалното решение е железна брава, скрита под похлупак. Който не пести, шие по този метод.

6.       Подплата и нейното качество
Ето за какво незабавно би трябвало да промените облеклата си откакто се приберете у дома
Когато завърши нашия работен ден и се върнем вкъщи, постоянно продължаваме с някои задания, които не сме довършили от къщната ни работа ил...
Прочети повече
На първо място, подплатата би трябвало да е качествена. Проверете дали се движи до шева, дали е прекомерно стегната. Комфорт, пространство и независимост – тези качества би трябвало да има безценен първокачествен продукт.

7.       Копчета и аксесоари като цяло

Копчетата би трябвало да са спретнато зашити. Качеството на копчетата е друго значимо основание, а също по този начин проверете какъв брой компактно са зашити. Ако копчето е разхлабено, това значи, че скоро ще падне. Не ви би трябвало такава дреха.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР